onsdag den 21. november 2012

Religion er fremtidens undergang











Et samfund ændrer sig hele tiden gennem tidernes forløb, men aldrig er der sket en så stor ændring siden renæssancen. Vi har udviklet vores teknologi og blevet et meget mere civiliseret samfund. Teknologiens tid er kommet, og vi må byde den velkommen. Det er på tiden at komme frem med en ny tidsalder, en som vil lede os til en god fremtid. Vi er fremtiden, og vi har muligheden for at ændre den. Vi kan ikke forudsige fremtiden, men vi kan gøre alt, hvad vi kan til at ikke ændre den. Vi må sørge for, at religion aldrig får magten igen, som den har haft før. Hvis vi tillader os at lade de religiøse have fuld kontrol af vores samfund igen, så vil det måske lede os til vores undergang.

Før renæssancen kom, så var det de kristne, som havde næsten fuld kontrol af Europa, og resultatet var, at menneskene fik ikke udvikle sin viden, fordi at søge viden var blasfemi. Det var ikke før renæssancen kom, så fik menneskene lov til at stille spørgsmål.

I dag tænker vi os slet ikke om, om det overhovedet var muligt, at fortiden ville gentage sig, men det betyder ikke, at det er umuligt. Hvis vi ser bort fra vores fejltagelser fra fortiden, så ville vi aldrig lære noget af det. Det er derfor, at vi, som er fremtiden, må undgå alt, der kan interferere med fremtidens teknologi og tage drastiske midler til de situationer.
Vi kan tydeligvis se, at religion må aldrig få magten igen, men det er bare, når det allerede er for sent. Hvis historien vil gentage sig, hvad bliver så resultatet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar