tirsdag den 20. november 2012

Overordnede pointere!




Hidtil har indlæggene været gode, flotte og gennem pudsede. Gode points, hvori I sammenligner den utopiske verden I Fagre nye verden med vores nutidige samfund, er fundet. 
De rå indlæg hvor I henvender jer til os som om vi var folk fra Fagre nye verden giver en anden vinkel at se på bloggen fra. Det er disse alternative, måske lidt kontroversielle, indlæg der fanger øjnene først, fordi de kan lavest som reklamer med masser af udråbstegn og fangende over linier.
Opstillingen af indlægget spiller også en kæmpe stor rolle for hvor mange folk vil læse det. Ser det pænt ud, med et farverigt billede, fanger det opmærksomhed og interesse. Hvis vi sætter det i perspektiv, hver gang vi sætter et indlæg op, vil det give et ordentligt skub I første indtryk folk får, når de kommer på bloggen. 
Essayene er alle gode og flot skrevet. De rammer plet på nogle punkter, der kan lære nogen noget, om den virkelige situation vores samfund er I. Det er dog lidt tørt, at det første man kommer til er væg af tekst, efter væg af tekst. Et af alternativerne er at samle dem på et sted, et indlæg, hvor man så kan få måske introduktionerne til essayene og så klikke på en [læs mere] knap, eller sådan noget. Det er så noget vi må diskutere I fællesskab, for vi har nemlig det problem, at med det nuværende layout kan vi ikke få en [læs mere] knap.
Det vigtigste ting jeg ville pege på, var at det er vigtigt, at indlæggene ser pæne ud, når man kommer på bloggen. Det giver enormt meget, bare det visuelle. Det visuelle afgør hvor afslappede folk, der kommer på bloggen, er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar